Ligji për Sigurimin e Depozitave

ASD

Ligji nr. 53/2014, datë 22.05.2014 “Për sigurimin e depozitave„ i ndryshuar, përcakton rregullat për funksionimin e skemës së sigurimit të depozitave të personave fizikë (individëve), tregtarëve ...

më shumë...

Çmimi "Për përmirësimet e sistemit të sigurimit të depozitave"

ASD

Çmimi "Për përmirësimet e sistemit të sigurimit të depozitave", akorduar Agjencisë së Sigurimit të Depozitave nga Shoqata Ndërkombëtare e Siguruesve të Depozitave (IADI)

më shumë...

Pyetjet më të shpeshta

Në këtë link do të gjeni pyetje dhe përgjigje që përmbjajnë informacione të rëndësishme për ju

Kliko Ketu

Subjektet e anëtare të skemës

Bankat

Për të parë listën e bankave të siguruara nga ASD

Kliko Ketu
SHKK

Për të parë listën e SHKK-ve të siguruara nga ASD

Kliko Ketu


https://guapcoin.com/slotgopay.html https://www.serverpolo.com/assets/ https://pakistaneconomicnet.com/wp-content/ https://vinztattoo.com/wp-content/uploads/2020/ https://slot.farmasisbg.com/ https://keendexegypt.com/slot-gacor-2023/ http://chhotumaharaj.com/storage/ https://www.theabbeycatering.com/wp-content/slot-gacor/ Slot Deposit Pulsa Tanpa Potongan Situs Slot Gopay