Ligji për Sigurimin e Depozitave

ASD

Ligji nr. 53/2014, datë 22.05.2014 “Për sigurimin e depozitave„ i ndryshuar, përcakton rregullat për funksionimin e skemës së sigurimit të depozitave të personave fizikë (individëve), tregtarëve ...

më shumë...

Pyetjet më të shpeshta

Në këtë link do të gjeni pyetje dhe përgjigje që përmbjajnë informacione të rëndësishme për ju

Kliko Ketu

Subjektet e anëtare të skemës

Bankat

Për të parë listën e bankave të siguruara nga ASD

Kliko Ketu
SHKK

Për të parë listën e SHKK-ve të siguruara nga ASD

Kliko Ketu

porno izle porna sikis kızlık bozma lezbiyen